Ryzlink vlašský - zrálo v sudu, pozdní sběr 2016
Vinařství Vajbar Katalog Bílá vína Ryzlink vlašský - zrálo v sudu, pozdní sběr 2016
Plná, podsaditá a otevřená. Dominují tu špendlíky, meruňky a broskve, za nimi se prosazuje jemně koření a vše uzavírají sušené bylinky.
Kombinuje letní ovoce s košem jablek – od nakyslých panenských až po zralá Golden Delicius. Dlouhý nazrálý závěr.
Kaškaval
K poctivé vepřové pečeni.
2017 – 2019
| Vinařská oblast | Morava | 
|---|---|
| Vinařská podoblast | Velkopavlovická | 
| Vinařská obec | Rakvice | 
| Trať | Trkmansko | 
| Alkohol | 13 | 
| Typ | suché | 
| Podáváme při teplotě | 8 - 12° C | 
| Zbytkový cukr | 2,5 | 
| Titrovatelné kyseliny | 6,4 | 
První edice vín z Vinařství Vajbar, která kombinuje zrání bílých vín v akátových moravských sudech a francouzských dubových barrique sudech. Vína jsou nalahvována pod kvalitním korkem.
Barva je svítivě zlatá. Vůně je plná, podsaditá a otevřená. Dominují tu špendlíky, meruňky a broskve, za nimi se prosazuje jemně koření a vše uzavírají sušené bylinky. Chuť je masívní a plná, šťavnatá a strukturovaná. Kombinuje letní ovoce s košem jablek – od nakyslých panenských až po zralá Golden Delicius. Dlouhý nazrálý závěr.
Podávejte k poctivé vepřové pečeni.
Konzumujte v letech 2017 – 2019.
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                
 
									