Modrý Portugal, moravské zemské víno 2016
Vinařství Vajbar Katalog Červená vína Modrý Portugal, moravské zemské víno 2016
Přímočará, svěže ovocná. Přináší tóny borůvek, ostružin, brusinek i černých višní. V závěru pikantní traviny.
Výrazné tóny ovoce z buketu pokračují. K ovoci se přidává tříslo a jemné tóny koření. Středně dlouhý závěr tvoří marmeláda z lesního ovoce.
Zralá gouda
Těstoviny s omáčkou bolognese.
2017-2018
| Vinařská oblast | Morava | 
|---|---|
| Vinařská podoblast | Velkopavlovická | 
| Alkohol | 11,5 | 
| Typ | suché | 
| Podáváme při teplotě | 12 - 15° C | 
| Zbytkový cukr | 0,2 | 
| Titrovatelné kyseliny | 4,8 | 
Na základě poptávek z gastronomie přicházíme s řadou moravských zemských vín určených výhradně pro hotely a restaurace. Čistá a přírodní vína jsou vyrobena výhradně z hroznů z Rakvic, Zaječí, Velkých Pavlovic a blízkého okolí. Určitě budou ozdobou každého stolu.
Barva je fialová s višňovými odlesky. Vůně je přímočará, svěže ovocná. Přináší tóny borůvek, ostružin, brusinek i černých višní. V závěru pikantní traviny. Chuť je středně plná. Výrazné tóny ovoce z buketu pokračují. K ovoci se přidává tříslo a jemné tóny koření. Středně dlouhý závěr tvoří marmeláda z lesního ovoce.
Podávejte k těstovinám s omáčkou bolognese.
Konzumujte v letech 2017 – 2018.
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                
 
									