Cabernet Moravia, pozdní sběr 2015
Vinařství Vajbar Katalog Červená vína Cabernet Moravia, pozdní sběr 2015
Koncentrovaně višňová. Vedle višní najdeme třešně, třešňový kompot, lineckou marmeládu a jemné stopy koření.
Dominují tóny třešňového kompotu, zralých višní, domácí višňovky. Ve velmi dlouhém závěru najdeme zralé tříslo a pikantní tóny koření.
Rocamadour
Podávejte k telecí kýtě na rožni.
2016 – 2018
| Vinařská oblast | Morava | 
|---|---|
| Vinařská podoblast | Velkopavlovická | 
| Vinařská obec | Rakvice | 
| Trať | Trkmansko | 
| Alkohol | 12,5 %obj. | 
| Typ | suché | 
| Podáváme při teplotě | 12 - 16°C | 
| Zbytkový cukr | 0,2 g/l | 
| Titrovatelné kyseliny | 4,7 g/l | 
| Extrakt | 24,8 g/l | 
| Ocenění Stříbrná medaile Festwine 2016, Zlatá medaile Vinum Juvenale 2015 | |
Živé a pikantní červené víno, které vlévá energii do žil. Zahřeje během sychravých dnů, potěší u grilu.
Barva je sytě višňová. Vůně je plná, výrazná, koncentrovaně višňová. Vedle višní najdeme třešně, třešňový kompot, lineckou marmeládu a jemné stopy koření. Chuť je bohatá, velmi zralá, plná a teplá. Dominují tóny třešňového kompotu, zralých višní, domácí višňovky. Ve velmi dlouhém závěru najdeme zralé tříslo a pikantní tóny koření.
Podávejte k telecí kýtě na rožni.
Konzumujte v letech 2016 – 2019.
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                
 
									