Cabernet Moravia rosé, pozdní sběr 2017
Vinařství Vajbar Katalog Rosé vína Cabernet Moravia rosé, pozdní sběr 2017
Pikantní a výrazná, s projevem ostružinových a malinových listů. Ve druhé vlně linecká marmeláda a černorybízový kompot.
Plná, široká a pikantní. Zprvu je nasládlá po marmeládě z lesního ovoce, poté se osvěžuje a lehce vysušuje červeným rybízem a krvavým grepem.
Krémový dvouplísňový.
Tatar z tuňáka.
2018 - 2019
| Vinařská oblast | Morava | 
|---|---|
| Vinařská podoblast | Velkopavlovická | 
| Vinařská obec | Vrbice | 
| Trať | Úlehle | 
| Alkohol | 11 | 
| Typ | polosuché | 
| Podáváme při teplotě | 10-12°C | 
| Objem | 0,75 l | 
| Zbytkový cukr | 10,4 | 
| Titrovatelné kyseliny | 6,1 | 
| Extrakt | 22,8 | 
| Ocenění Stříbrná medaile Festwine 2018 | |
Rosé z kabernetových odrůd bývá nejvýraznější v barvě, vůni i chuti. Plné, mazlivé i šťavnaté, ideální pro jarní a letní večery. Nejoblíbenější rosé vinařství!
Barva je sytě malinová s fialovými odlesky. Vůně je pikantní a výrazná, s projevem ostružinových a malinových listů. Ve druhé vlně linecká marmeláda a černorybízový kompot. Chuť je plná, široká a pikantní. Zprvu je nasládlá po marmeládě z lesního ovoce, poté se osvěžuje a lehce vysušuje červeným rybízem a krvavým grepem.
Doporučuji k tataru z tuňáka nebo jemně kořeněnému tataru z mladého býčka.
Konzumujte v letech 2018 – 2019.
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                
 
									