Merlot rosé, slámové víno 2021

Vinařství Vajbar Katalog Speciální vína Merlot rosé, slámové víno 2021

v tónu asijského zlata

Opojná, výrazná a bohatá. Nese se v tónu sušených a pečených hroznů, v závěru přichází med a marmelády z exotického ovoce.

S masívním nástupem sušeného ananasu a liči, kandovaných citrusů a sušených hrušek. Pokračuje pečenými jablky, maraskinem a končí v dlouhém závěru jemně osvěženému svěží kyselinou.

Velmi starý kozí sýr.

Vinařská oblast Morava
Vinařská podoblast Velkopavlovická
Vinařská obec Velké Pavlovice
Trať Išperky
Alkohol 8,5
Typ sladké
Podáváme při teplotě 6- 8ºC
Zbytkový cukr 128,8
Titrovatelné kyseliny 7,4
Extrakt 38,4

Sladké poklady ukazující nekonečné možnosti vína a vinice, zároveň také šikovnost vinaře. V případě slámového vína také dlouhou trpělivost při vysychání hroznů. Víno je k dispozici od 15. 12. 2022

Barva je v tónu asijského zlata. Vůně je opojná, výrazná a bohatá. Nese se v tónu sušených a pečených hroznů, v závěru přichází med a marmelády z exotického ovoce. Chuť je sladká, ale svěží, šťavnatá. S masívním nástupem sušeného ananasu a liči, kandovaných citrusů a sušených hrušek. Pokračuje pečenými jablky, maraskinem a končí v dlouhém závěru jemně osvěženému svěží kyselinou.  

Podávejte k velmi starému kozímu sýru.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Copyright © 2013 Vinařství Vajbar

Tvorba WWW stránek GRAWEB