Sauvignon - TERROIR PÁLAVA, pozdní sběr 2018

Vinařství Vajbar Katalog Bílá vína Sauvignon - TERROIR PÁLAVA, pozdní sběr 2018

Oceněné víno

Zlato-žlutá se zelenkavými odlesky.

Nasládlé tóny angreštové marmelády a broskvového kompotu. Za nimi přichází černorybízové listy, letní bobulové plody a výrazná stopa minerálů.

Koketuje s nasládlými tóny marmelád z buketu, ale velmi rychle nasazuje údernou suchou stopu rybízů, sušených hluchavek a minerálů. Dlouhá svěží dochuť s grepovou kůrou.

Kozí polotvrdý

Jehněčí kýta s čerstvým špenátem.

Vinařská oblast Morava
Vinařská podoblast Mikulovská
Vinařská obec Bavory
Trať Maliny
Alkohol 12,5
Typ suché
Podáváme při teplotě 10-12°C
Objem 0,75l
Zbytkový cukr 4,8
Titrovatelné kyseliny 5,9
Extrakt 17,5
Ocenění
Zlatá medaile VVT 2018, Vítěz kategorie Vinum Juvenale 2018

Novinka v nabídce letošního roku - originální vína z hroznů, které se urodily na svazích Pálavy. To je TERROIR PÁLAVA! Nejde neochutnat!

Barva vína je světle zlato-žlutá se zelenkavými odlesky. Vůně je velmi bohatá, plná, mnohovrstevná. Zpočátku zaujmou nasládlé tóny angreštové marmelády a broskvového kompotu. Za nimi přichází černorybízové listy, letní bobulové plody a výrazná stopa minerálů. Chuť je oblá a podsaditá. Zprvu koketuje s nasládlými tóny marmelád z buketu, ale velmi rychle nasazuje údernou suchou stopu rybízů, sušených hluchavek a minerálů. Dlouhá svěží dochuť s grepovou kůrou. Doporučujeme k jehněčí kýtě s čerstvým špenátem.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Copyright © 2013 Vinařství Vajbar

Tvorba WWW stránek GRAWEB