Vajbarův svařák

Vinařství Vajbar Akce a klub Vajbarův svařák

Svařené víno. Pro někoho laskomina, pro jiného prostředek k zahřátí, pro dalšího doména vánočních trhů a pro jiné peklo na zemi. Z mnoha průzkumů veřejného mínění i testů svařených vín na trzích či v obchodech vyplývá velmi nepříjemná praxe - do svařáku dáváme takové víno, které nám nechutná a které nám "není líto svařit". Mnohdy jsou to velmi levná vína s původem ledaskde, s vyším obsahem síry a dalších chemických látek.

My zastáváme názor, že by i víno pro svaření mělo být kvalitní a čísté, příjemně odrůdové, s minimem chemických vstupů. Vždyť ho pijeme plnými doušky!

Pro všechny milovníky svařeného vína jsme připravili doslova horkou novinku - Vajbarův svařák.

Přinášíme tak svařené víno dle původního moravského rodinného receptu. Vzniklo studenou macerací koření ve Frankovce, moravské zemské víno, doslazené pouze hroznovým cukrem. To tu ještě nebylo. Bag in box přináší 3 litry radosti, které stačí jen ohřát a vypít. Samozřejmě si můžete ohřát vždy jen potřebné množství a zbytek nechat v ochranné atmosféře Bag in Boxu na další dny. Jen pozor při ohřívání - ať se nedostane do varu. Pochopitně můžete ohřívat i jednotlivé hrnky či sklenice přímo v mikrovlnné troubě.

Pokud budete mít pocit, že je svařák málo sladký, můžete jej přisladit cukrem. Samozřejmě, že můžete i dekorovat plátkem citronu či pomeranče, nebo přidat hrozinky či jiné sušené ovoce.

Vajbarův svařák si můžete objednat zde.

Chcete si svařák vylepšit? Není problém - přidejte řez citronu či pomeranče, nebo hrozinky či jiné sušené ovoce.

Máte raději punč? Pokud ten vinný a ne rumový, máme tip i pro vás - přidejte do Vajbarova svařáku 1/3 objemu hroznového moštu nejlépe Cabernet Moravia a přidejte sušené ovoce. Chcete-li být úplně Vajbar, přidejte horké hrozny.

Dobrou chuť.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Copyright © 2013 Vinařství Vajbar

Tvorba WWW stránek GRAWEB