Ryzlink vlašský - zrálo v sudu, pozdní sběr 2016

Vinařství Vajbar Katalog Bílá vína Ryzlink vlašský - zrálo v sudu, pozdní sběr 2016

Svítivě zlatá.

Plná, podsaditá a otevřená. Dominují tu špendlíky, meruňky a broskve, za nimi se prosazuje jemně koření a vše uzavírají sušené bylinky.

Kombinuje letní ovoce s košem jablek – od nakyslých panenských až po zralá Golden Delicius. Dlouhý nazrálý závěr.

Kaškaval

K poctivé vepřové pečeni.

2017 – 2019

Vinařská oblast Morava
Vinařská podoblast Velkopavlovická
Vinařská obec Rakvice
Trať Trkmansko
Alkohol 13
Typ suché
Podáváme při teplotě 8 - 12° C
Zbytkový cukr 2,5
Titrovatelné kyseliny 6,4

První edice vín z Vinařství Vajbar, která kombinuje zrání bílých vín v akátových moravských sudech a francouzských dubových barrique sudech. Vína jsou nalahvována pod kvalitním korkem.

Barva je svítivě zlatá. Vůně je plná, podsaditá a otevřená. Dominují tu špendlíky, meruňky a broskve, za nimi se prosazuje jemně koření a vše uzavírají sušené bylinky. Chuť je masívní a plná, šťavnatá a strukturovaná. Kombinuje letní ovoce s košem jablek – od nakyslých panenských až po zralá Golden Delicius. Dlouhý nazrálý závěr.

 

Podávejte k poctivé vepřové pečeni.

 

Konzumujte v letech 2017 – 2019.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Copyright © 2013 Vinařství Vajbar

Tvorba WWW stránek GRAWEB