Magnum
Vinařství Vajbar Akce a klub Magnum
To nejlepší víno pro vás lahvujeme do láhví MAGNUM o objemu 1,5 l. Je to skvělý dárek, ale také ideální obal pro archivci a hlavně - jediná možnost jak ochutnat omezenou a jedinečnou partii vína.
V tuto chvíli jsou v nabídce tři partie MAGNUM vín:
Vína z Pálavských hroznů zrála speciálně ve špičkových francouzských sudech barrique. Víno není v prodeji v jiném balení:
Ryzlink rýnský MAGNUM, pozdní sběr, barrique 2019
Barva je sytě žlutá se zelenými odlesky. Vůně je velmi ovocná, koncentrovaná, ladná a elegantní. Dominuje v ní zralý thajský ananas a meloun Galia. Chuť je hladká, oblá a veselá. Opět tu nacházíme čerstvý i grilovaný ananas a medový meloun. Dochuť je neuvěřitelně dlouhá, se svěží kyselinou i jemnou stopou tříslovin.
Ryzlink vlašský MAGNUM, výběr z hroznů, barrique 2019
Barva je šperkově zlatá. Vůně je plná, hutná, olejnatě nazrálá. Snoubí se tu jarní horská louka se sušenými bylinkami a zralými sicilskými citrony. Chuť je oblá, hladká, elegantní, olejnatá. Citrusy se posunuly do kandované podoby, přidávají se svěží tóny bílého rybízu a velmi dlouhý minerální svěže suchý závěr.
Skvělé víno v neobvyklém balení, které mu umožní pomaleji zrát. Sběratelská záležitost 252 číslovaných lahví a hlavně skvělý dárek.
André MAGNUM, výběr z hroznů 2019
Barva je sytá, ostružinovo-borůvková. Vůně je bohatá, plná a koncentrovaná. Najdeme v ní moruše, borůvkový kompot, rybíz a pikantní tóny ostružinových listů. Chuť je zralá a plná, v tónech marmelád z višní a červeného rybízu, přidávají se pikantní tóny brusinek a černého rybízu v dlouhém závěru. Doporučujeme k ragů z divočáka.
Merlot MAGNUM, výběr z hroznů 2019
Barva je temně borůvková. Vůně je velmi bohatá a zralá. Najdeme v ní tóny zralého a marmeládového lesního ovoce, spolu s hravými tóny koření, smetanové zmrzliny s griliášem a čokoládovým závěrem. Chuť je oblá a delikátní. Spojuje čerstvé a kompotované lesní bobulové ovoce s pikantními tóny koření a 80% čokolády. Velmi dlouhý závěr přináší sametové třísloviny v kombinaci s borůvkovou marmeládou. Doporučujeme ke špikované hovězí pečeni na zakysané smetaně.