Tramín červený, pozdní sběr 2023
Vinařství Vajbar Katalog Bílá vína Tramín červený, pozdní sběr 2023
Výrazně dominují tóny parfému z šeříku a růží, za nimi přichází aromatické koření.
Bezinkový sirup se zralými citrusy a bylinkami. V delším závěru najdeme bílý rybíz a mandarinkový kompot.
Vltavín - dvouplísňový
Marinovaná krkovice na grilu.
| Vinařská oblast | Morava | 
|---|---|
| Vinařská podoblast | Velkopavlovická | 
| Vinařská obec | Rakvice | 
| Trať | Kozí horky | 
| Alkohol | 13 | 
| Typ | suché | 
| Podáváme při teplotě | 10-12°C | 
| Objem | 0,75l | 
| Zbytkový cukr | 3,9 | 
| Titrovatelné kyseliny | 6,2 | 
| Extrakt | 20,5 | 
| Ocenění Stříbrná medaile Vinum Juvenale 2023 | |
Snad nejaromatičtější moravská odrůda vás okouzlí nejen bohatým buketem, ale také dokonale strukturovanou chutí. A navíc - je to úplně suché!
Barva je šperkově zlatá. Vůně je bohatá, svěží a kořenitá. Najdeme výrazné tóny šeříku a růží, za nimi přichází aromatické koření. Chuť je svěží a dynamická. Snoubí se v ní bezinkový sirup se zralými citrusy a bylinkami. V delším závěru najdeme mandarinky a grepy.
Podávejte k marinované krkovici na grilu.
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                
 
									