Cabernet Moravia rosé frizzante - 4 x 0,25 l, jakostní perlivé víno 2021
Vinařství Vajbar Katalog Speciální vína Cabernet Moravia rosé frizzante - 4 x 0,25 l, jakostní perlivé víno 2021
Bohatá a oblá, v tónu malin, višní a červeného rybízu s pikantními tóny rybízových listů.
Mazlivá, příjemně nasládlá. Přináší marmeládu z malin, višní a rybízu se stopou ostružin. Velmi dlouhý závěr s čerstvou kyselinou a lesními jahodami.
Parený ovčí.
Schwarzwaldská šunka na melounu Galia.
| Vinařská oblast | Morava |
|---|---|
| Vinařská podoblast | Velkopavlovická |
| Alkohol | 7 |
| Typ | polosladké |
| Podáváme při teplotě | 8 ºC |
| Objem | 0,75 l |
| Zbytkový cukr | 40,7 |
| Titrovatelné kyseliny | 8 |
| Extrakt | 22,2 |
Novinka letošního roku - frizzante v "piccolo" balení 0,25 l. V dárkové krabici s uchem najdete 4 lahvičky po 0,25 l.
Barva je sytě malinová. Vůně je bohatá a oblá, v tónu malin, višní a červeného rybízu s pikantními tóny rybízových listů. Chuť je mazlivá, příjemně nasládlá. Přináší marmeládu z malin, višní a rybízu se stopou ostružin. Velmi dlouhý závěr s čerstvou kyselinou a lesními jahodami.
Doporučujeme k schwarzwaldské šunce na melounu Galia.
Frizzante nově vyrábíme revoluční technologií, kdy během prvotního kvašení rmutu jímáme přírodní CO2 do speciálních tlakových láhví. Toto CO2 následně používáme k sycení frizzante. Výsledné frizzante je jemnější a aromatičtější, než při sycením technickým CO2. Je zajímavé, kolik vinného aroma zůstává navázáno na plyn. Dokonale tak využíváme "zbytkový" produkt, který v jiných vinařstvích odchází do ovzduší.

