Sekt Vajbar Rulandské bílé Barrique Brut, jakostní šumivé víno stanovené oblasti 2014

Vinařství Vajbar Katalog Speciální vína Sekt Vajbar Rulandské bílé Barrique Brut, jakostní šumivé víno stanovené oblasti 2014

sytě zlatá s mosaznými odlesky

velmi bohatá a plná, přináší nazrálé tóny vzniklé dlouhým zráním v láhvi doplněné o bohaté tóny koření z barrique sudu

plná, suchá a osvěžující. Neuvěřitelně ušlechtilá a bohatá. Opakují se tóny toastů, selského másla, koření, marmelád, postupně přichází červený grep

Čerstvý krémový.

Terinka z foie gras.

Vinařská oblast Morava
Alkohol 13
Typ brut
Podáváme při teplotě 4-6 ºC
Objem 0,75l
Zbytkový cukr 11,9
Titrovatelné kyseliny 6,1
Extrakt 19,9

Podruhé a ještě lepší! Barrique sektů na našem trhu moc nenajdete - tak neváhejte s nákupem. První edice těchto exkluzivních sektů nám ve skladu dlouho nevydržela.

Barva je sytě zlatá s mosaznými odlesky. Sekt velmi bohatě perlí, jemné perličky tvoří dlouhé pevné řetízky. Vůně je velmi bohatá a plná, přináší nazrálé tóny vzniklé dlouhým zráním v láhvi doplněné o bohaté tóny koření z barrique sudu. Klasické opečené toasty se potkávají s celým spektrem marmelád i medu. Chuť je plná, suchá a osvěžující. Neuvěřitelně ušlechtilá a bohatá. Opakují se tóny toastů, selského másla, koření, marmelád, postupně přichází červený grep a v suchém závěru i pomerančová kůra.      

Podávejte k terince z foie gras.  

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Copyright © 2013 Vinařství Vajbar

Tvorba WWW stránek GRAWEB