Cabernet Moravia, pozdní sběr 2017
Vinařství Vajbar Katalog Červená vína Cabernet Moravia, pozdní sběr 2017
Plná, výrazná, pikantní a ovocná. Vedle ostružin najdeme borůvky, černý rybíz, pikantní tóny ostružinových a rybízových listů a jemné stopy koření.
Dominují tóny borůvkového kompotu, zralých ostružin, brusinkové marmelády. Ve velmi dlouhém závěru najdeme pikantní tóny koření.
Rocamadour
Podávejte k telecí kýtě na rožni.
| Vinařská oblast | Morava | 
|---|---|
| Vinařská podoblast | Velkopavlovická | 
| Vinařská obec | Rakvice | 
| Trať | Trkmansko | 
| Alkohol | 12 | 
| Typ | suché | 
| Podáváme při teplotě | 14 - 17°C | 
| Zbytkový cukr | 0,2 | 
| Titrovatelné kyseliny | 4,7 | 
| Extrakt | 29,5 | 
| Ocenění Vítěz kategorie Vinum Juvenale | |
Živé a pikantní červené víno, které vlévá energii do žil. Zahřeje během sychravých dnů, potěší u grilu.
Barva je sytě fialová. Vůně je plná, výrazná, pikantní a ovocná. Vedle ostružin najdeme borůvky, černý rybíz, pikantní tóny ostružinových a rybízových listů a jemné stopy koření. Chuť je bohatá, velmi zralá, plná a teplá. Dominují tóny borůvkového kompotu, zralých ostružin, brusinkové marmelády. Ve velmi dlouhém závěru najdeme pikantní tóny koření.
Podávejte k telecí kýtě na rožni.
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                
 
									