Želé frizzante

Vinařství Vajbar O vinařství Snoubení s pokrmy Želé frizzante

Hravý a jednoduchý recept, který vyzkoušela naše oblíbená misska Lucie Klukavá, opět dokazuje, že se dá vařit nejen k vínu, ale i s vínem.

450 ml frizzante
1 lžíce citrónové šťávy
6 plátků želatiny
ovoce
 
 

V hrnci nechte nabobtnat želatinové plátky s 300 ml frizzante asi 10 minut. Poté na mírném plameni zahřívejte, až se želatina rozpustí. Přidejte citronovou šťávu dle potřeby a na závěr zbytek frizzante, aby bylo zachováno co nejvíce bublinek. 

Nalijte do silikonové formy - například do tvořítek na led a vložte do každého kousek připraveného ovoce. Vychlaďte a podávejte.

Stejné želé můžete vyrobit i bez ovocné vložky v obdélníkové formě a poté jej krájet k sýru a vínu. Uvidíte, že budete mít velký úspěch a frekvence návštěv ve vaší domácnosti vzroste!

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Copyright © 2013 Vinařství Vajbar

Tvorba WWW stránek GRAWEB