Ryzlink rýnský - zrálo v sudu, pozdní sběr 2016

Vinařství Vajbar Katalog Bílá vína Ryzlink rýnský - zrálo v sudu, pozdní sběr 2016

Svítivá, zlato-žlutá.

Pevná, otevřená a výrazná. Na začátku přichází citrusy, za nimi výrazné tóny lipového medu a květu. V samém závěru počínající tóny olejnatosti.

Snoubí citrusy s jitrocelem a akátový med se sušenými meruňkami. Vše přechází do mohutného velmi dlouhého suchého závěru se šťavnatou kyselinou a jemným tříslem.

Zralý ovčí.

Krůtí steak v krémové omáčce se zeleninovým bulgurem.

2017-2019

Vinařská oblast Morava
Vinařská podoblast Velkopavlovická
Vinařská obec Rakvice
Trať Trkmansko
Alkohol 12
Typ suché
Podáváme při teplotě 10-12°C
Objem 0,75l
Zbytkový cukr 3,1
Titrovatelné kyseliny 6,3

První edice vín z Vinařství Vajbar, která kombinuje zrání bílých vín v akátových moravských sudech a francouzských dubových barrique sudech. Vína jsou nalahvována pod kvalitním korkem.

Barva je svítivá, zlato-žlutá. Vůně je pevná, otevřená a výrazná. Na začátku přichází citrusy, za nimi výrazné tóny lipového medu a květu. V samém závěru počínající tóny olejnatosti. Chuť je oblá a bohatá, nazrálá s velmi komplikovanými tóny – snoubí se tu citrusy s jitrocelem a akátový med se sušenými meruňkami. Vše přechází do mohutného velmi dlouhého suchého závěru se šťavnatou kyselinou a jemným tříslem.   

Podávejte ke krůtímu steaku v krémové omáčce se zeleninovým bulgurem.

Konzumujte v letech 2017 – 2019.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Copyright © 2013 Vinařství Vajbar

Tvorba WWW stránek GRAWEB