Snoubení s čokoládou

Vinařství Vajbar O vinařství Snoubení s čokoládou

K vybraným vínům jsme pro vás nasnoubili vybrané plantážní čokolády. Ochutnejte a prožijte další typ rozkoše.

Čokolády jsou vytvarovány do závěsu, který můžete zavěsit přímo na skleničku s vínem. Balení obsahuje 6 ks čokolády o celkové hmotnosti 30 g.

vážení přátelé,

v tuto chvíli Vám nemůžeme čokolády nabídnout. Našel se člověk, který tvrdí, že náš dodavatel čokolád porušuje jeho práva vyplývající z registrovaného průmyslového vzoru. Ač to celé zní velmi podivně, do vyřešení situace jsme se rozhodli čokolády nenabízet.

Costa Rica 26% bílá

Čokoláda s nezaměnitelnou krémovou chutí.  Ucítíte máslo s mlékem, vanilku.   

Doporučená v kombinaci s plným ovocným rosé se zbytkovým cukrem. Ideálně s André rosé 2015 pozdní sběr, ale můžete vyzkoušet i další rosé z naší nabídky. 

Venezuela 43% mléčná

Čokoláda s výraznou chutí karamelu, oříšků a másla s vanilkovým aromatem.  V chuti najdeme pražené oříšky, sladkost po karamelu a vanilce, máslo, lehce doplněné chutí kakaa. Vyzkoušejte v kombinaci s jahodou.

Tuto čokoládu můžete kombinovat s lehčími červenými víny, nebo naopak s plnými a sladšími víny bílými. Vyzkoušejte ji s Děvínem 2015 výběr z hroznů, ale slušet jí budou i další odrůdy.

Ghana 53% hořká                 

Je čokoláda svýrazným buketem dřeva a oliv. Výrazná je jemnost praženého kakaa s tóny dřeva, méně výrazné jsou pražená káva a olivy. 

Tuto čokoládu můžete kombinovat s plným ovocným vínem s vyšším alkoholem, ideálně výběr z hroznů. Vyzkoušejte ji s Frankovkou 2015 výběr z hroznů.

Peru 64% hořká

Je čokoláda s typicky lehce nakyslou čokoládovou chutí s nádechem rozinek a sušených fíků. Dominantní je lehkost kakaa, fíků a rozinek. Výborně se kombinuje s limetkou a krémy.

Tuto čokoládu můžete kombinovat s vyzrálým a oblým červeným vínem s dotykem sudu. Vyzkoušejte ji s Merlotem 2015 výběr z hroznů.

Ecuador 71% hořká

 Je čokoláda s bohatým aroma a větším množstvím dílčích chutí. Převládá kakao. Výrazná je chuť po pražení, zemině a bylinkách, méně rozeznatelné  jsou pak rozinky. Hodí se k ořechu, vanilce, medu.  

Tuto čokoládu můžete kombinovat se zralými víny s živočišnými podtóny - vyzkoušejte ji k André 2015 výběr z hroznů.          

Vietnam 73% hořká

Čokoláda spojující v sobě svěží ovocné tóny s tvrdšími typicky čokoládovými znaky. Uchvátí vás kyselost kakaa, citrónové aroma, zemitost a tabákový kouřový buket.

Čokoláda se hodí k plným a hutným červeným vínům, překvapivé spojení vykazuje s bílým vínem z barrique sudu. Vyzkoušejte ji s Cabernet Moravia 2015 pozdní sběr.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Copyright © 2013 Vinařství Vajbar

Tvorba WWW stránek GRAWEB