Muškát moravský, 2016

Vinařství Vajbar Katalog Bílá vína Muškát moravský, 2016

Přívlastek kabinetní víno
Barva Světle zlatá se žlutými odlesky.
Vůně Čerstvě utržené hrozny i hroznová marmeláda. Působivé jsou i kvetoucí záhony jarních květin v kombinaci se sušenými meruňkami.
Chuť Krásně snoubí zralé letní ovoce a meruňkovou marmeládu se svěžestí meruňkové a rybízové kyseliny.
Doporuřený sýr Mladý ovčí.
Doporučený pokrm Speciality thajské kuchyně.
Doporučená konzumace 2017 – 2018
Vinařská oblast Morava
Vinařská podoblast Velkopavlovická
Vinařská obec Rakvice
Trať Trkmansko
Alkohol 12
Typ polosuché
Podáváme při teplotě 10-12°C
Objem 0,75l
Ocenění Stříbrná medaile AWC Vienna 2017, Vítěz kategorie Vinum Juvenale 2016, Zlatá medaile Vinařské Litoměřice 2017
Zbytkový cukr 9
Titrovatelné kyseliny 6,8
Extrakt 21,9

Lehké, ale velmi aromatické a výrazné víno. Svěží polosuchá chuť z něj udělá hvězdu každého přátelského posezení.

Barva je světle zlatá se žlutými odlesky. Vůně je expresivní, velmi široká, s čerstvě utrženými hrozny i hroznovou marmeládou. Působivé jsou i kvetoucí záhony jarních květin v kombinaci se sušenými meruňkami. Chuť je hladká, svěží a šťavnatá. Krásně snoubí zralé letní ovoce a meruňkovou marmeládu se svěžestí meruňkové a rybízové kyseliny. 

Podávejte k poctivě uvařeným specialitám thajské kuchyně.

Doporučujeme k poctivě uvařeným specialitám thajské kuchyně. Nebo můžete vyzkoušet náš originální recept - salát Lucie.

Konzumujte v letech 2017 – 2018.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Copyright © 2013 Vinařství Vajbar

Tvorba WWW stránek GRAWEB