Cabernet Moravia rosé, kabinetní víno 2016

Vinařství Vajbar Katalog Rosé vína Cabernet Moravia rosé, kabinetní víno 2016

Oceněné víno

Sytě malinová s fialovými odlesky.

Pikantní a výrazná, s projevem ostružinových a malinových listů. Ve druhé vlně linecká marmeláda a černorybízový kompot.

Plná, široká a pikantní. Zprvu je nasládlá po marmeládě z lesního ovoce, poté se osvěžuje a lehce vysušuje červeným rybízem a krvavým grepem.

Krémový dvouplísňový.

Tatar z tuňáka.

2017-2018

Vinařská oblast Morava
Vinařská podoblast Velkopavlovická
Vinařská obec Vrbice
Trať Úlehle
Alkohol 11
Typ polosuché
Podáváme při teplotě 10-12°C
Objem 0,75 l
Zbytkový cukr 15
Titrovatelné kyseliny 6,1
Extrakt 20,2
Ocenění
Zlatá medaile JAROVÍN ROSÉ 2017, Zlatáá medaile AWC Vienna 2017, Diplom Decanter 2017, Stříbrná medaile Vinařské Litoměřice 2017, Zlatá medaile Vinum Juvenale 2016, Stříbrná medaile Weiparade Poysdorf 2017, Bronzová medaile KRÁL VÍN České republiky 2017

Rosé z kabernetových odrůd bývá nejvýraznější v barvě, vůni i chuti. Plné, mazlivé i šťavnaté, ideální pro jarní a letní večery. Nejoblíbenější rosé vinařství!

Barva je sytě malinová s fialovými odlesky. Vůně je pikantní a výrazná, s projevem ostružinových a malinových listů. Ve druhé vlně linecká marmeláda a černorybízový kompot. Chuť je plná, široká a pikantní. Zprvu je nasládlá po marmeládě z lesního ovoce, poté se osvěžuje a lehce vysušuje červeným rybízem a krvavým grepem.

Doporučuji k tataru z tuňáka nebo jemně kořeněnému tataru z mladého býčka.

Konzumujte v letech 2017 – 2018.

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Copyright © 2013 Vinařství Vajbar

Tvorba WWW stránek GRAWEB