Bílá vína
Vinařství Vajbar Katalog Bílá vína
První mladé víno ročníku 2020 na trhu! Aromatické, bohaté, šťavnaté a pozor - suché! To prostě musíte ochutnat...
Plné a oblé víno s jemným cukrem a květinovým výrazem pro tu největší pohodu u vás doma.
Plné a bohaté víno s decentní stopou lahodného cukru. Velmi elegantní a žádané.
Originální vína z hroznů, které se urodily na svazích Pálavy. To je TERROIR PÁLAVA! Nejde neochutnat!
Originální vína z hroznů, které se urodily na svazích Pálavy. To je TERROIR PÁLAVA! Nejde neochutnat!
Novinka v nabídce letošního roku - poprvé nabízíme Rulandské šedé z hroznů, které se urodily na svazích Pálavy. To je TERROIR PÁLAVA! Nejde neochutnat!
Novinka v nabídce letošního roku - originální vína z hroznů, které se urodily na svazích Pálavy. To je TERROIR PÁLAVA! Nejde neochutnat!
Snad nejaromatičtější moravská odrůda vás okouzlí nejen bohatým buketem, ale také dokonale strukturovanou chutí.
Krásný suchý Sauvignon, který bude ozdobou každé párty, či posezení s přáteli.
Král vín a víno králů, to je Ryzlink rýnský. Budeme rádi, když se i ten náš zařadí do té nejlepší společnosti.
Nejvyšší řada vín. Nejlepší víno z daného ročníku, které zrálo rok v barrique sudech Seguin Moreau v kombinaci s akátovými sudy. Méně Tramínu, více vína - s tímto mottem by víno mohlo jít do světa. To musíte ochutnat.
Lehké, ale velmi aromatické a výrazné víno. Svěží polosuchá chuť z něj udělá hvězdu každého přátelského posezení.
Vlajková loď vinařství opět vyráží na svou plavbu. Překvapivě suchá, přesto plná a bohatá. I přes to, že je hitem již několik let, stále se najdou tací, kteří nevěří, že může být Pálava suchá...
Pálava je vlajkovou lodí vinařství. Tato je navíc dokonalým mazlíčkem...
Hledáte odpočinkové víno, nad kterým nemusíte moc přemýšlet a pije se samo? Dále už hledat nemusíte!
Suché a svěží víno s výraznými tóny minerálů a citrusů by nemělo chybět na žádném z vašich setkání s přáteli. Můžete ho pít až do rána!
Suché a robustní víno s výraznými tóny koření by nemělo chybět na vašem stole při dobré gastronomii.