FAMILY RESERVA CUVÉE barrique, výběr z hroznů 2018

Vinařství Vajbar Katalog Červená vína FAMILY RESERVA CUVÉE barrique, výběr z hroznů 2018

Oceněné víno

Temně granátová.

Koření z kvalitního sudu, jemné tóny kouře a čokolády s celým spektrem kompotovaného a sušeného lesního bobulového ovoce.

Zprvu dominuje lesní a zahradní bobulové ovoce, poté přichází jemný dotyk kůže a velmi dlouhý závěr s jemnými tříslovinami a višněmi v čokoládě.

Selský Brie.

Hovězí steak.

Vinařská oblast Morava
Vinařská podoblast Velkopavlovická
Vinařská obec Rakvice
Alkohol 14
Typ suché
Podáváme při teplotě 15-18° C
Objem 0,75l
Zbytkový cukr 1,9
Titrovatelné kyseliny 5,1
Extrakt 30
Ocenění
Zlatá medaile KRÁL VÍN České republiky 2020, Zlatá medaile Národní soutěž vín Velkopavlovické vinařské podoblasti, Zlatá medaile Cuvée Ostrava 2020, Stříbrná medaile Concours Mondial Bruxelles 2020

Představujeme nejvyšší řadu vín, tentokrát pojatou jako cuvée. Víno zrálo více než 18 měsíců v barrique sudech Seguin Moreau. Díky tomu nabízí velmi elegantní a hluboké tóny. Dekantace doporučena!

Barva vína je temně granátová. Vůně je exluzivní, mnohovrstevná a bohatá. Potkává se tu koření z kvalitního sudu, jemné tóny kouře a čokolády s celým spektrem kompotovaného a sušeného lesního bobulového ovoce. Chuť je hladká a oblá, nazrálá a teplá. Zprvu dominuje lesní a zahradní bobulové ovoce, poté přichází jemný dotyk kůže a velmi dlouhý závěr s jemnými tříslovinami a višněmi v čokoládě.

Doporučujeme ke steaku z dobře vyzrálého hovězího. 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Copyright © 2013 Vinařství Vajbar

Tvorba WWW stránek GRAWEB